Star Trek

Friday, December 18, 2009 at 5:29 AM

Give it up to Ensign Chekov Pavel Andrejevic, and it is so funny when he said : "Ensign authorization code 95 V(w)ictor V(w)ictor 2. Laugh Out Loud. And it's not easy for him to spell V, it will sound like W instead.

JJ Abrams did a great job here, pun di Lost dia sangat berhasil. Sepertinya jaminan mutu juga yah sutradara satu ini. Kalo di cek di imdb ternyata film ini masuk Top 250, prestasi yang hebat.

It's about young James Kirk (Chris Pine) mengulas siapa orang tuanya, dan masa kecilnya, serta awal mula dia menjadi kapten Enterprise. bermula dari kesalahpahaman dan dendam Romulan, yang berakhir hancurnya Planet bangsa Vulcan dimana orang tua Spock dan rasnya tinggal.

Film ini mempunyai genre gado gado, futuristic, comedy dan action dan drama, dan gue bener bener terhibur dengan semuanya, lihat saja kehadiran actor actornya, Chris Pine, Zoe Saldana, John Co, Zachary Quinto, dan sudah tentu my favourite character Chekov (Anton Yetchin) the Russian Guy yang ternyata filmnya Terminator Salvation barusan juga gue tonton.
Yang agak kagok adalah kehadiran Winona Ryder yang sama sekali gak gue sangka, sempet nge rewind dia dapat peran apa yah??? Ternyata oh ternyata ... Dia jadi ibunya Spock, good for her, udah lama banget gak liat filmnya dia.

Benernya gue gak terlalu antusias dengan tema tema spaceship, Aliens, ruang angkasa tapi untuk satu ini I give 4 thumbs up deh.

Wajib tonton neh.

Powered by Telkomsel BlackBerry®

1 Responses to Star Trek

  1. Anonymous Says:

    Good day !.
    You re, I guess , probably curious to know how one can reach 2000 per day of income .
    There is no need to invest much at first. You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

    AimTrust is what you need
    The company incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

    It is based in Panama with structures around the world.
    Do you want to become an affluent person?
    That`s your chance That`s what you really need!

    I feel good, I began to take up income with the help of this company,
    and I invite you to do the same. If it gets down to choose a proper companion who uses your money in a right way - that`s it!.
    I earn US$2,000 per day, and my first deposit was 1 grand only!
    It`s easy to start , just click this link http://podudoqa.1accesshost.com/ihaloga.html
    and lucky you`re! Let`s take this option together to become rich

Just Blog of Mine | Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com